Shërbime të shpejta dhe cilësore

Me një fuqi punëtore prej 350 punonjësish, Shega Trans operon në vende të ndryshme të botës, si në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Itali e Kinë.

Gjithashtu, Shega Trans posedon mjete të ndryshme, duke përfshirë 277 kamionë, 4 avionë, 1 helikopter dhe 1 traget.

Me gjithë këto resurse njerzore dhe flotën e saj, Shega Trans Kosova, si pjesë e grupit Shega Trans Sha, garanton shërbime të shpejta dhe cilësore për të gjithë klientët e saj.

Transport Toksor
Shega Trans Kosova ofron: Transport Mallrash Transport mallrash në rrugë tokësore në cdo destinacion brenda vëndit, Rajonit dhe Europës. Transporte të veqanta Transport për mallra me përmasa të vecanta dhe peshë deri në... read more
Transport Detar
Shega Trans Kosova ofron: Transport Detar i Kontenjerëve Transport detar i kontenierëve nga Durrësi në çdo port tjetër të botës dhe anasjelltas. Transport Toksor i Kontenjerëve Me më tepërse 150 koka tërheqëse, bëjmë... read more
Logjistikë dhe Asistencë
Shega Trans Kosova ofron: Asistencë Doganore Shërbim dhe asistencë në çdo port të Italisë, si dhe në çdo zyrë doganore në Evropë dhe Turqi. Logjistikë Me një flotë të madhe, ku kemi në... read more
Siguri

Shega Trans Kosova ju garanton se malli juaj do të jetë i sigurtë me ne, që nga vendi i nisjes e deri tek destinacioni final.

Shpejtësi

Me zyre në shumë lokacione të ndryshme, Shega Trans Kosova ofron shërbime të shpejta të logjistikës, si dhe me numër të madh të makinerive transportuese, Shega Trans Kosova ofron shërbime të shpejta të transportit.

Korrektësi

Stafi i Shega Trans Kosova, së bashku me stafin e Shega Trans në vende të tjera ofron komunikim korrekt, duke ju mbajtur të njoftuar për çdo gjë dhe duke ju asistuar në çdo lloj nevoje tuaj.