MIRËSEVINI NË SHEGA TRANS KOSOVA!

Shega Trans Kosova është pjesë e kompanisë Shega Trans Sha, e cila u themelua në vitin 2000 me 100% kapital shqiptar. Jemi nisur nga një transportues i thjeshtë, e kemi arritur që të bëhemi kompania më e madhe për transport dhe logjistikë në Shqipëri. Që nga viti 2009, shërbimet tona i kemi shtrirë edhe ne Kosovë, me hapjen e zyrës së Shega Trans Kosova.

Punonjës
Kamionë
Aeroplanë dhe Helikopter
Traget

SHËRBIMET

Shega Trans Kosova ofron shërbime të ndryshme, disa nga to janë:

Përse Shega Trans Kosova?

Ne ofrojmë të tre llojet e transportit të mallrave: transport tokësor, detar dhe ajror. Duke kombinuar këto tre sherbime eshtë e sigurtë që ekspertet tanë do të gjejnë rrugën më të shkurtër për ngarkesën tuaj.

Kompanitë e grupit Shega

Sektorët e industrisë që i mbulojmë

Sherbimet tona mbulojnë sektore të ndryshëm të industrise, duke filluar nga ushqimet dhe pijet, lendët kimike, veshje etj.

Pako
dhe Paleta
Lëndë
Kimike
Ushqim
dhe Pije
Veshëmbathje

Kërko Kuotim

  [recaptcha]

  Kosovë
  • Terminali doganor (Fabrika e amortizatoreve), Zona Industriale,10000 Prishtinë

  • +383 (0) 38 773 772

  Shqipëri
  Maqedoni
  Mal i Zi
  Itali
  Kinë - Ningbo Office
  Kinë - Bejing Office